Ik ben Natasja Leter en heb altijd al een passie gehad voor mode. Naar aanleiding van deze passie heb ik jaren geleden een mode-opleiding gevolgd maar ben ik via omwegen in het vakgebied Human Resources beland. Dit is en blijft nog steeds interessant maar ook de mode heeft mij nooit losgelaten en in de afgelopen jaren adviseerde ik mensen omdat ik dit ontzettend leuk vind.

Dus waarom niet mijn passie volgen en ook van styling mijn vak maken?

Ik combineer zo wat mij betreft het beste uit 2 werelden. Zo kan ik mijn vaardigheden op deze vakgebieden combineren, want hoe verrassend misschien; er zijn zeker raakvlakken. 'Het beste uit jezelf halen' is in beide vakgebieden een belangrijk thema.

Om ook het beste uit mezelf te blijven halen, blijf ik me verder ontwikkelen op het gebied van styling en heb ik kortgeleden de cursus Personal Styling bij B Academy te Amsterdam gevolgd. Dit om mijn advies aan jou zo actueel mogelijk te houden.

 

Mijn werkwijze is simpel; het is niet mijn doel om iedereen zo 'hip' mogelijk 'aan te kleden' en voor te schrijven wat te dragen, ik ben namelijk niet van de modepolitie.

Voor mij is het belangrijk dat jij je als man of vrouw je goed voelt in de kleding die je draagt en dat hoeft niet de laatste trend te zijn.

Kleding speelt een belangrijke rol in ons persoonlijk en zakelijk leven. Hoe groot die rol is bepaal je zelf, maar de invloed valt niet te ontkennen. Past de kleding die je draagt bij jouw persoonlijkheid, dan voel je je goed. En wie wil dat nu niet?

 

Weet je nog niet van welke dienst(en) je gebruik zou willen maken? Neem dan gerust contact met mij op dan bespreken wat het best bij jou past.